Vehkosuon voiteet

Vehkosuon kuusenpihkavoide 30ml 
Ainesosat: 
kylmäpuristettua luomu rypsiöljy (Brassica raba seed extract), 20% Vehkosuon kuusenpihka (Picea abies wood extract), mehiläisvaha (Cera Alba)*
Voi aiheuttaa oireita luonnonhartsiallergikoille.
Hinta: 
12,50€ (ilmainen postitus)

Tilaukset:
tessannika@hotmail.com
Instagram VehkosuoKäyttö:
Kuusenpihkavoidetta käytetään haavanhoitoon, palovammoihin, auringon polttamaan ihoon, kynsisieneen, herpekseen, syyliin, hyönteisenpistoihin, peräpukamiin, atooppiseen ihoon, lävistyksien ja tatuointien jälkihoitoon.
Kuusenpihkavoide lievittää tulehdusoireita ja estää tyypillisten bakteerien kasvua, edistää verenkiertoa. Sisältää luonnon omaa penisiliiniä.
Eläimille kuusenpihkavoide sopii haavoihin, palovammoihin, punkkien puremiin ja hyönteisten pistoihin, tulehduksiin, kuten anaalirauhasen tulehduksen ja asfalttitassujen hoitoon.

Voidellaan puhtaalle iholle 2-3 kertaa vuorokaudessa tai tarvittaessa. Hyvän hoitotuloksen perustana on hoidon säännöllisyys.

*Säilyy avattuna noin kaksi vuotta.  
Vehkosuon kehäkukkavoide 30mlAinesosat:
Kotimainen kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Brassica raba seed extract), Vehkosuon kehäkukka (Calendula Officinalis Flower extract), mehiläisvaha (Cera Alba). *


Hinta: 
12,50€ (ilmainen postitus)

Tilaukset:
tessannika@hotmail.com 
Instagram Vehkosuo


Käyttö: 

Kehäkukkavoide tehoaa eri iho-onglemiin esimerkiksi tulehtuneelle iholle, nokkosihottumalle, vaippaihottumalle ja hyönteisten puremille. Kehäkukkavoiteella on rauhoittava vaikutus. Se myös muodostaa suojakalvon ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. 
Levitä pieni määrä voidetta puhdistetulla sormenpäällä iholle. Lisää tarvittaessa.
*Säilyy avattuna noin kaksi vuotta.Ei kommentteja: