27.4.2015

PuotimaallaEnnen viikonlopun rientoihin paneutumista, haluan mainostaa pikkuserkun, Liisa Mattilan, Puotimaalla -luomu ja lahjatavarapuotia. Puoti sijaitsee Korialla, Liisan kotitilalla, jossa hän miehensä kanssa viljelee jo toisessa sukupolvessa tilan peltoja. Luonnonmukaiseen viljelyyn on siirrytty vuonna 1995. Puotimaalla on myös nettikaupassa sekä facebookissa.

Tilan päätuotteita ovat luomuviljat sekä myös mustaherukka (myös mehut), mutta sen lisäksi  Puotimaalla -kaupasta löytyy esimerkiksi Suomessa valmistettua luomukosmetiikkaa. Minä sain käytööni Mustaherukka-sarjan kasvoemulsion ja kasvoveden. Nämä, jos jotkut toimivat minun kaltaisella kärsimättömällä (all-in-one) ihonhoitotuotteiden kuluttajalla. Varsinkin Vehkosuon viileisiin aamuihin – kun kylmän kostea aamupesu saunalla on liikaa – tämä ruusuvedettä ja muita hoitavia aineita sisältävä kasvovesi on silmät avaava pelastus. Kasvovoiteelle ei tuntunut olevan puhdistuksen jälkeen edes tarvetta. 


Yhteystietoja:


Mäkelänmäki 34
45610 Koria
Suomi


Puotimaalla logon ja etiketit on suunnitellut siskoni Tiia Javanainen.


Liisa ja Tommi Mattilan tilasta ja toiminnasta voi lukea lisää  "Luomuviljelijöitä toisessa polvessa" -artikkelista.

2 kommenttia:

 1. Mustaherukasta valmistettu kasvovesi *syvä huokaus* Olen kosmetiikkatylsimys. En yhtään jaksa innostua ihmeitä tekevistä, en ripsiväreistä, jotka lupaavat muuttaa ripset lintujen siipiä muistuttaviksi viuhkoiksi, enkä mistään, mikä julistaa, että lätkimällä sitä tiettyä nassuun, ollaan tosi worth it. Mitä enemmän tulee ikää, sen vähempää viitsii. Worthius ei jaksa olla sellaisesta kiinni.

  Vaan laitapa purnukan kylkeen, että mustaherukka ja kasvovesi niin johan tulee vauhtia. Minä menen tutustumaan taatusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu. Välillä olikein skarpaan, että olisin vähän pirteämpää katseltavaa. Mutta tosiaan, mustaherukka on osoittautunut oikein simppeliksi käytössä.

   Poista