2.12.2014

LatriiniHuussi, kuivakäymälä, huusi, hyysi, hyyssäkkä, hyyskä, makki, paskamakki, paskahuussi, pikkukamari, pikkula, priveetti, salainen huone, veski, eriö, bajamaja, hotelli helpotus, wc...
Niin monta nimeä kuin käyttäjää. Paljon tarpeita ja kosolti tunteita. .......... JÄLKIEDIT ..........

Tämä projekti kaatui vähäiseen kiinnostukseen. Olin kovin innostunut ideasta, mutta kaikki ei lähde lentoon toivotulla tavalla. Aina kannattaa silti kokeilla (ja kiitos niille, jotka olivat aktiivisia).  

Omistatko huussin täynnä tunnetta tai kärpästen pörinää?
Kerään kuvia erilaisista ulkovessoista; kolhoista, kauniista, rumiluksista, persoonista, pimeistä, valoisista, vinoista, suorista, tuoksuvista, haisevista, vanhoista, uusista, sisältä tai ulkoa ja kokoan niitä Outhouse -sivustolle omaksi ja muiden ulkovessafanien iloksi. Julkaisen sivuston heti, kun kuvamateriaalia on riittävästi silmäniloksi. Linkki blogin sivussa.


Tarjoa kuvia lähettämällä ne liitetiedostona JPG-muodossa ja alkuperäisessä koossaan:
tessannika[at]hotmail.com

Julkaisen vain kuvaajan luvalla lähetettyjä kuvia. Liitän kuvan yhteyteen luvallasi tiedot kuvan ottajasta, kuvassa olevan ulkovessan sijainnista, mahdollisen rakennusvuodesta ja muusta vessaan liittyvästä täsmätiedosta. Lisään tekstiin halutessasi linkin esimerkiksi blogiin, josta vessan tai kuvan ottajan voi mahdollisesti tavoittaa.

HUOMIO! Lähettäessäsi kuvan, siirrät käyttöoikeudet minulle. Näin ollen saan käyttää kuvia omiin tarkoituksiini haluamissani kanavissa. Tarkoitukseni on antaa kuville kunniaa, ei loukata eikä millän tavalla vahingoittaa kuviin liittyviä kohteita tai henkilöitä. 
Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Eilen kävin kansallismuseossa. En ole paikkaa pitänyt ikinä mitenkään leikkisänä, mutta esille laitettu ulkovessa ihastutti ja otin kuvankin. Pitää valoisan aikaan koittaa kuvata sinulle meidän vessamme. Se on upea aikakapseli, johon ei ole vuosikausiin koskettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiva mahtavaa! Kansallismuseon vessa kuulostaa kiinnostavalta.

      Poista