27.11.2014

Veivattavat uutisetSuosittelen lahjaostoksiin Ekokiva-nettikauppaa. Sieltäpä voit ostaa varsinkin lapsille leluja ja muita tarvikkeita. Ekokiva vaikuttaa olevan idearikkautta viljelevä perheyritys, jonka ideologiaan kuuluu välttää massatuotantoa ja suosia luomua, kestävyyttä, kierrätystä, lähituotantoa, reilua kauppaa, vähäenergisyyttä, biohajoavuutta ja keskittyä lelujen pedakogisiin ominaisuuksiin. Tämän totesin jo ennen kuin...

Alennus on blogin lukijoille voimassa 7.12. asti. 

...saimme Ekokivasta testattavaksi käsikäyttöisen paristottoman radion, jonka mukana tulee sovittimia, joilla on mahdollista ladata vaikkapa puhelin. Veivaamalla radioon saatiin ääntä ja yksinkertaisella hakunapilla pystyi hakemaan yhden radioaseman kerrallaan kuunneltavaksi. Lumiaan ei löytynyt sopivaa latauspäätä, joten sitä emme päässeet testaamaan. Noin sadan kierroksen voimalla radio jaksoi toimia muutaman minuutin. Minuutin veivaamisella saisi jo varmasti kuunnella vartin verran. Toimii varmasti vaikkapa retkitilanteessa ja veivaaminen käy vaikkapa pienestä käsitreenistä.

Toisena testattavanamme oli urheilujuomapullo. Ja hei, minunlaiselle leväisten ja homeisten vanhojen limupullojen käyttäjälle ihan oikea juomapullo on suunnatonta luksusta ja sataketainen parannus edelliseen. Pullo on ruostumatonta terästä ja mikä mahtavaa, astianpesukonekestävä. Totisesti omin pullon omiin tarkoituksiin. Mukavaa viikon loppupuolta. 

P.S. Kivimysteerin selvitystä jatkamme uusin eväin. 

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Meillä veivattiin sitä vuorotellen innolla. Vanhemman Nokiankin lataus onnistui veivaamalla.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Tuo radio on ainakin hankittava =)

  VastaaPoista
 3. Olipas hauska kauppa, kävin heti kurkkailemassa. Kivimysteerin selvitystä odotellaan! Joko olet tutustunut komisario Lewis-sarjaan ja Bletchley Park oli myös mielenkiintoinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkeistä. Sarjat kuluu katsomalla, joten uusia tarvitaan aina.

   Poista
 4. Voi että mikä kauppa! Tällaiselle "muovivammaiselle" täydellinen kauppa. Vitsit kun olen jo ostanut kummilapsille joululahjat!

  VastaaPoista
 5. Hieno blogi. Kirjoitat hauskasti ja omaperäisesti. Olet !

  VastaaPoista