7.9.2015

Kasvimaa 2015


Niin, mitä juontaja- ja selostustöihin tulee, yhteydenotot sähköpostiin.
Tee sinäkin oma esittelyvideo kasvimaastasi ja vinkkaa kommenttiin. 

Ja kiitos ideasta Sininen tupa

P.S. Aion silti pysyä kirjoittamisessa.


21 kommenttia:

 1. Hihi hauskaa. Osaiskohan tehä tollasen. Kuitenkin menee kiroiluksi koko homma, koira kampittaa, astun siilin päälle ja naapuri tulee pilaamaan koko jutun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten erityisesti videota kehiin. Nuo kaikki tapahtumat samaan, kiitos!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ai on upea kyssäkaali. Kun ne muutamat tuli hiukan vahingossa kasvatettua nauriiden peiton alla. Ajattelin ehdottomasti ensi kesänä kokeilla isommalla määrällä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No kiva kun kelpasi. Mitäs se, kun on selostajaksi syntynyt. Vois selostaa vaikkapa curling-kisoja, paitsi että en muistaisi nimiä. Se se se se...

   Poista
 4. Huippupätkä!! Kukon kiekuminen taustalla kruunasi kaiken!
  T. Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vaan. Huomasin, ettei tuota heinäsirkan siritystä olisi tarvinut lisätä efektinä, sehän sirittää siellä taustalla jo valmiiksi.

   Poista
 5. Hernettä... siis siis ... hernettä.. mikä herne tää on?

  Rakastan tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis siis siis, öööö, mikä oikosulku tää on. Perus täytesanat. Ehhehe.
   Kiitos, kun pidit silti.

   Poista
 6. *kade* mitäs editointiohjelmaa olet käyttänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta nyt odotan sitten vähintään samaa.*** Eläimet voisi olla ja mukana. Editointina käytin iMovieta.

   Poista
 7. Hei Tessa, saanhan kutsua sinua etunimelläsi, vaikka emme tunnekaan toisiamme mutta kun jotenkin olet tullut tutuksi tässä lukiessani. Minun nimeni on Marianne. Löysin blogisi ja olen lukenut sitä nyt muutamana päivänä alusta alkaen niinkuin jotain parempaakin kirjaa. Ja minä luen paljon kirjoja! Aivan mahtavaa luettavaa! Ihanan elämänmakuiselta kuulostaa elämänne ongelmineen päivineen. Tunnelmalliselta, raikkaalta, vähemmän raikkaalta savunhajujen keskeltä, tunteita herättävältä. Suuri kiitos lukuelämyksestä ja kauniista kuvista, ihana blogi sinulla. Kaikkea hyvää Vehkoduolle ja tytöille! Ja eläimille myös. Jatkan ehdottomasti lukemista. t. Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marianne (nimikaupat!)
   Tällaisen kommentin kun lukee heti herättyään, voi olla varma, että päivä alkaa hyvin. Oli sitten mielipide kuinka subjektiivinen tahansa, otan sen kannustimena vastaan. Kirjoittamisen vuoksi teen tätä ja sillä saralla haluan kehittyä jatkossakin. Välillä usko on hukassa ja luomisen tuska kovaa, siksi tällaisia palautteita on ajoittain katsottava laput silmillä. Kiitos, kun jaksoit kommentoida. Eikä tämä tarkoita sitä, että vain ja ainoastaan mukavat palautteet ovat tärkeitä. Kaikki ovat.

   Poista
 8. :D Tää oli ihan mahtava! Ja oon mä ehkä vähän otettu, että sä otit idean multa :D Minäkin taidan opetella tuota editointia. Tai sitten en kuitenkaan saa aikaiseksi.
  Tuo parsasalaatti kuulostaa siltä, että etsin sen siemeniä ensi kesäksi. Ja kaaleista ja lantuista oon kyllä kade!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos vielä takaisin. Parsasalaatti on ollut siitäkin hyvä, ettei se mene kitkeräksi kasvamisen myötä. Ei pitkää riviä kyllä tarvinut laittaa ja kanatkin ovat saaneet osansa. Tilasin siemenet Isoäidin Kasvilta. Lantusta ja kaalista... molempiin on peittämisestä huolimatta pesiytynyt kaalikärpänen. Jouduin pelastamaan nauriin tosi ajoissa ja lantun korjasin viime viikonloppuna. Lähes kaikissa juurissa kaalikärpäsen toukkia. Leikkasin vaurioituneet osat pois, enkä usko, että saan lantun kellarissa säilymään silvottuna. Jos ne alkaa nahistua, ainoa vaihtoehto on pakastaa. Meillä taas tuo pakastin on niin pieni, että ongelmia tulee.

   Poista
  2. Mulla on kahtena kesänä ollut niin paljon kaikenlaisia kaalikasvien ötököitä, ettei niistä tule yhtään mitään. Mun on varmaan pakko jotain keksiä ens kesälle. Viime kesänä joistain ristikukkaisista karistelin aina vajaan desin jotain pikku koppiksia (kirppoja?) astiaan. Sit mä syötin ne viiriäisille, jotka oli ihan onnessaan :D

   Poista
 9. Voi että oli suloinen, jotenkin lutunen! Kiitos esittelystä!

  VastaaPoista