20.7.2014

Pensselöintiä ja sutinaaMe olemme kyläilleet, suurentaneet laidunta, käyneet uimassa, jäätelöllä, kyläpäivillä, kylätansseilla sekä syöneet kasvimaasta perunaa, porkkanaa, punajuurta, salaattia, sokeriherneitä ja persiljaa. 

Ja sitten me olemme taiteilleet. 
Sahasin meille kolme palaa vanhan kammottavan komeron taustalevystä, keräsin käsillä olevat maalit ja pienimmät pensselit. Aiheeksi annoin hevonen ja suuret linjat.

Kaikki meni, kuten arvata saattaa, toooosi hyvin.
Miksi aina niin, että nuo varsin vähäisen itsehillinnän omaavat ihmisen alut saavat lopulta minut, itse tyyneyden ja pitkäpinnaisuuden perikuvan, näyttämään sirkuksen raivopäiseltä paviaanilta? Kuvitella saatta, miltä näyttäisi tilanne ulkopuolisen silmin. Mutta ainahan minä voin puolustautua, että "noi alotti". 


Kassella meni jälleen hermo, kävi paiskimassa tavaroita yläkerrassa, tuli takaisin, minulta meni hermo ja pakotin maalaamaan loppuun.
Lopulta hän ihastui omaansa.

15 kommenttia:

 1. Ihania! Mä olisin kans varmaan menettänyt hermoni moneen kertaan tuossa puuhassa. Kuulostaa niin tutulta! Se on laiffii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä yhtään sitä marinaa, kun jonkun mielestä ei tule hyvää. Kun ei minkäänlainen kannustus tai kovistelu auta. Menee niiin hermo. :)

   Poista
 2. Voi miten hienoja maalauksia...selvästi ovat taiteilianalkuja tytöt..:)

  VastaaPoista
 3. Hermo menee. Joka muuta väittää, on satuolento (meillä mies yritti sulkea eilen verannan ovea, ettei hermoni olisi päässyt menemään ovesta naapuriin häiriköimään, täysin järjetöntä yrittää sulkea hermon reittejä, hermo on kulkija, reissunainen, sille pitää avata ovet ja ikkunat, ei umpioida).

  Hienot työt syntyi teillä! (Taide varsinkin vaatii hermon menettämistä, muuten tulee liian hillittyä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hermoilla on tapana tulla ja mennä. Meillä ainakin monesti ihan yllättäen puun takaa. Parempi silti kuin pidättely, vaikka voisihan sitä joskus vähän miettiä ja hengittää ennenkuin antaa tulla tuutin täydeltä.
   Se on sitä luomisen tuskaa kait.

   Poista
 4. No jopas! Selviä suurten linjojen hevoseläimiähän siinä näyttäisi olevan.

  VastaaPoista
 5. Ihan huippuhienot taideteokset! Sopivat tuolla tavoin rinnakkain ihan erityisen hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On siinä se hyvä puoli, kun maalaa remonttimaaleilla, että ne saattaa sopia sisustukseen.

   Poista
 6. Hieno triptyykki. Kivan yhtenäinen värimaailma.

  VastaaPoista
 7. Hienoja! Mä vasta nyt luin alkukesäisen Huilin ja Koto-lehden yhteisnumeron ja huomasin että sun blogi oli siellä esillä.. mainio valinta toimitukselta :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että muillakin kun mulla menee tollaseen hermo :D Taiteet on ihan mahtavat!

  VastaaPoista