2.7.2015

Olen...


Olen:Katsellut kasvimaan hidasta ja kituliasta kasvua. On ollut liian viileää. Uskallan silti toivoa, että ensi jouluna syödään omasta lantusta laatikkoa.Ollut onnellinen aikatauluttomuudesta, mutta samalla myös takakireä jatkuvasta huolehtimisesta.Iloinnut omasta persoonallisesta pikku tallista. Olen kasvattanut maastoratsastusreviiriä ja törmännyt reissuilla uusiin ihmisiin ja paikkoihin sekä hevosihmisen unelmamaastoihin. Säästelen tarkoituksella uusia reittejä ja tutkin maastoa pienin erin, jotta uutuutta riittäisi mahdollisimman pitkään.Yrittänyt pysähtyä katselemaan, mitä muut täällä puuhaa ja olla puuttumatta ihan kaikkeen.Niittänyt heinää, katsellut kun Keimo niittää. Kinastellut oikeasta niittoasennosta, tekniikasta ja välineistä ja pohtinut, että seiväs, haasia vai kolmion mallinen pieles. Tehnyt pellolle ratsastaen kahdeksikkoja, jotta avaruudessa voivat sitten ihmetellä.
  


Katsellut vessan ikkunasta ulos......ja yrittänyt sopeutua naapurimetsän uuteen näkymään. Koneet aiheuttivat yli kaksi viikkoa monenlaisia tunteita ja vaikka yksi niistä oli lumoutuneisuus, jolla minuutin tahdilla puuta kaatavan koneen voimaa jaksoi seurata, oli puunhalaajan mielenrauha koetuksella. Metsäkoneen ääni on pahin tuntemani herätyskidutus. Siirtänyt katseen karusta metsänluurangosta pihalla kukkivaan viidakkoon ja yrittänyt nähdä kukat enkä ainostaan luumunversoja jotka voittavat minut taistossa. Olen suunnannut katseeni myös omaan metsään sillä törmäsin eilen pellolla tattiin.Iloinnut tuulesta, koska on vähemmän ötököitä ja helpommin syttyviä ja vetäviä uuneja.Suunnitellut viettäväni kissan- ja koiranpäiviä.Ja yrittänyt olla nyt ja tässä.

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan kesälomalta :)
  Näin sut ja perheen avoimissa sunnuntaina mutta meni pupu pöksyyn enkä uskaltanut tulla nykäisemään hihasta.

  VastaaPoista
 2. Mitäääh! Nyt kyllä. Seuraavaksi sitten tulet empimättä, koska mä en tunnetusti näe enkä kuule ketään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin se pyöreä täti-ihminen sellaisen virkatun kassin kanssa. Ensi kerralla saa luvan rohkeus riittää :)

   Poista
 3. Ei hätää, lanttu kasvaa vasta kun yöt on pimeitä, että odota rauhassa joulua.

  VastaaPoista
 4. Yritin kommentoida jo mökiltä viikonloppuna, mutta ei onnistunut...Piti silloin sanomani, et ihanan kiireetöntä ja rentoa teillä siellä :) En pysty olemaan tässä ja nyt, en tiedä opinko siihen koskaan? Aina on liikaa tekemistä ja liian paljon muistettavaa, huolehdin liikaa koko ajan kaikista ja kaikesta. Ensivuoden olen jo buukannut täyteen kevääseen saakka ja luvannut sitä ja tätä. Ajattelin että voisinkohan pitää sen jälkeen vuoden vapaata kaikesta "ylimääräisestä" (en tarkoita töitä, mutta kaikkea muuta), olisinkohan enemmän tässä ja nyt-ihminen vai olenko ja tulenko aina olemaan tällainen joka paikassa höösäävä päällepäsmäri ;) katsotaan jos onnistun, mutta näiden sanojen takana tarkoitan , että ihailen teidän kiireetöntä elämää Vehkosuolla!! Tulipas tästä vuodatus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos kiireettömyys vaikuttaa meidän jutulta. Palaan asiaan seuraavassa postauksessa. Hektisyys on kuitenkin ihan kivaa ja ihmisen luonteeseen kuuluu joko haalia asioita ympärilleen tai välttää niitä. Mukavaa aktiivikesää! :)

   Poista