18.3.2014

Seinästä revitty
Lähetin Keimolle viikko sitten töihin WhatsApp:ssa ylläolevan kuvan. 

Näin:

Minä: Jos on mietityttänyt mitä tuolla alla on. 
Keimo: Mitä ***tua?
M: Ajattelin alkaa keittiöremppaan tässä joku päivä.
K: Just just, eikös tälläsistä ois hyvä vähän puhua etukäteen ennenkuin seinän purkaa.
M: Öööö…No anteeks. Mä en tienny, että sä haluat säilyttää ton lateksilla pinnoitetun kipsilevyn. Sen kyllä saa varmasti vielä paikattua.
K: En mä mitenkään ***tuuntunu ole, lähinnä että ois kattonu jostain muusta kohdasta jos vaikka sen levyseinän säästää ja tapetoi tai jotain. Mut nyt se on vähän niinku pakko tehdä samantien. Meinaan se remontti.
M: Ajattelin sen raakalaudoituksen maalata ja ulkoseinissä säilyttää pinnan/tapetoida/kaakeloida. Ja nättihän toi on noinkin. 


Nykykodin keittiö on kestänyt silmää kaksitoista vuotta. Kauankohan se (silmä) kestää revittyä seinää. 

23 kommenttia:

 1. :) Meillä myös keittiöremppa odottaa... Vähän samaan tapaan revittiin yhdestä kohtaa auki että katotaan mitä alla on ja myös vähän sillä ajatuksella että pakkohan se remppa on sitten aloittaa kun eihän sitä revittyä seinää jaksa kauan katella. No, on sitä jokunen aika kateltu, ihan nättihän se noinkin on ;)

  Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, pelkään pahoin, että sama ilmiö tulee meilläkin tapahtumaan.

   Poista
 2. Kiitos aamun piristyksestä. Mulla on joskus tapana tehdä samalla tavalla miehelle "pieniä yllätyksiä". Ihan kyllä huomaamatta sen teen.. Jos käy mielessä että mitähän tuollaki on niin.. Vasta revein ovilistan pois kun halusin nähdä minkälainen lattia meidän nykyisen lattiakauhistuksen alla on.. No olihan siellä, heheh makee vanha lattiamatto. Siinä sattu käymää vielä niin että mies tuli just töistä ku istuin lattialla tutkimassa tilannetta, kauhisteli vaan et mitä sä nyt oot taas keksinyt. :) En kuitenkaan repinyt koko lattiaa auki, niinkö et sinäkään koko seinää!:D Kivaa viikonjatkoa teille.

  VastaaPoista
 3. Noinhan sitä parisuhdetta hoidetaan! Mä voisin tehdä saman olohuoneen sisäkatolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se kommunikointi on joskus niin hankalaa. :I Mulla ei olisi mitään tuota työntekoa vastaan, jos se olisi sotkutonta.

   Poista
 4. Hih...varma tapa saada remppa alkuun...:))

  VastaaPoista
 5. Oi voispa mennä vähän keittiöön heiluttamaan lekaa. Mulla olisi kivan sävyinen keittiö haaveissa. Meidän keittiössä kaikista kuvistakin tulee ihan likaisen kullertavia. Mutta koitan pitää pään kylmänä ja käydä sen sijaan surffailemassa talojen myynti-ilmoituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän mistä puhut sävyjen kanssa. Tsemppiä asuntoshoppailuun.

   Poista
 6. Aaahaahhaa, ihan kuin meillä silloin, kun minä olin vielä Remontti-Häyrinen. Tosin en laittanut Sulolle väliaikaviestejä, vaan ne puretut seinät tulivat sitten iloisena yllärinä hänen kotiintullessaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tainnut olla niin kauan hiljaiseloa remontin suhteen, että tuli yllätyksenä tämä näin. Vastaanotto on lopulta ollut ihan hyvä.

   Poista
 7. Kahdeksatta vuotta katselen revittyä seinää päivittäin. Toivossa on hyvä elää. Mutta kyllä silmä tottuu.

  VastaaPoista
 8. Hi,hii, ihana juttu. Kummasti sitä silmä tottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Sitten pitää alkaa vastailla vieraiden kyselyihin seuraavaksi.

   Poista
 9. Hih :) Itsekin olen harrastanut purkamista ilman lupaa, mut kuitenkin vaan sellaisia seiniä jotka purettais joka tapauksessa joskus. Kerran siitä on seurannut ikäänkuin vahingossa koko eteisen remontti, mut on niitä kesken jääneitäkin tapauksia tuolla vierassiivessä... Joskus pitää vaan toimia!

  VastaaPoista
 10. Haha, hauska että muutkin vaimokkeet järjestävät tällaisia ylläreitä :D
  Kunhan meillä mies lähtee joku viikonloppu muksujen kanssa möksälle, niin olkkarista (odotussalista) lähtee seinä ja haltexit katosta...

  VastaaPoista
 11. Ahahaaahaaaa :D Taidat myös sinä olla sellainen innostuja.

  VastaaPoista
 12. Ei niin mitään järkevää sanottavaa tähän kun naurattaa niin pirusti :D Teidän remppakommunikaatiokeskuksessa taisi olla pieni informaatiokatkos :DD

  VastaaPoista
 13. Silloin kun ostin mökkini, päätin ensi töikseni purkaa keittiön haltexit seinästä pois jotta hirsiseinä tulisi näkyviin. Mainitsin tästä isälle puhelimessa, joka ilmoitti ettei niin sovi tehdä, kun keititöstä tulee sitten kylmä. Puhelun loputtua mietin hetken ja päädyin siihen, että tää on mun keittiö, joten teen siitä kylmän keittiön ;)

  VastaaPoista