10.4.2014

KyökkiCitykodin keittiö on nyt melkeesti valmis.
 Lavuaarin puutaso menee vielä vaihtoon ja sähköhellan yläpuolelle laitetaan hylly sekä lamppu katkasijoineen. 
Päätyseinän paperitapetit löytyivät edullisesti oman kylän maalikaupasta – olisinpa mennyt sinne samantien, olisin säästänyt aikaa ja vaivaa. Samainen kauppa myy erittäin monipuolisesti perinnemaaleja sekä tarvikkeita. 20 kommenttia:

 1. Ääääääk miten hieno!! Aivan mahtava.

  VastaaPoista
 2. Mutta yksi juttu, jota suosittelisin tekemään on ruokapöydän lampun laskeminen hieman alemmas. Valo on silloin ihan erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, sähköjohto on ollut siirtolistalla aika pitkään, koska nyt lampun omasta johdosta menee osa koukun kautta eri paikkaan siirtoon. Sitte mä just muistin, että kun tuo lamppu oli aiemmin alempana, niin se rasitti silmiä tosi paljon.

   Poista
 3. Ai miten ihana! Saanko mä muuttaa teille pieneksi keittiöhengeksi?
  Ps. Ja taas se myssy päässä siellä pakkasessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAAT tietenkin! Koska tulet?

   P.S. Kun katsoin kuvaa ja laitoin sen, ajattelin että nonni, nyt mulla on taas hattu ja Nonnalta tulee sanomista (hyvällä sanomista). Meillä on ollut muuten ihan sikakylmä, kun ei enää oikein jaksa lämmittää siinä määrin, kuin ilmat vaatisi. Mutta hei, eikös ole hieno hamonen :D Löysin jostain kirppispahvilaatikosta kun etsin tapetointivälineitä. Tällä kertaa ei ollut pelkät "pitkät kalsarit" kuvissa.

   Poista
  2. No mä huomasin, että tosi tyylikkäänä siellä puuhaat. Mä siivoilin kesäkotia perjantaina pipo päässä ja tulit yllättäen mieleen... :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis tuo ikkunaseinä...ja tuo vanha tuoli...tykkään..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo vanga tuoi on oikeasti aika erikoinen. Se on sellainen käännettävä sänkytuoli. Ei siis tyypillinen päästä vedettävä.

   Poista
 5. Vau! Ikkunan kehystäminen tapetilla on ihan mielettömän upean näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kun se oli vähän sellainen villi veto, joka saattaa näyttää joidenkin silmiin keskeneräiseltä. Mutta ei kai siinä, jos omat silmät kestää.

   Poista
  2. Toi on just hyvä kun on rohkeutta tehdä sellaista. Moni rupeaa nössöilemään sisustamisen kanssa, vaikka siinä ei ole kyse mistään peruuttamattomasta asiasta. Ja nimenomaan, jos se on omiin silmiin sopiva niin sitten se on täydellinen. Ihailen muuten tota joidenkin ihmisten (eli myös sinun) taitoa yhdistää kaksi ihan erilaista kuosia, jotka toimivat yhdessä loistavasti. Ilman tota "ikkunaraitaa" toi seinä ei olisi läheskään noin tehokas.

   Poista
 6. Ihana valoisa keittiö, hyvä sä, feisliftaaja. Ja se on tosiaan oma taitolajinsa, että osaa esitellä remontti-ideansa niin, että mies saa vaikutelman, että hän on mukana ideoimassa, jopa ihan päättämässä. Niin toteutuskin luonnistuu sitten paljon helpommin. Hyvä, että olette nyt jättäneet tuon työmaan taakse, uutta matoa koukkuun Vehkosuolla, koko kesän ajan epäilemättä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin on niin viihtyisä koti, että arvostan, jos sinusta näyttää kivalta.

   Onneksi miehetkin harrastaa kaikenlaista manipulointia suhteessa. Tai niillä yleisin piirre on "jättää vähän jotain kertomatta".

   On totta, että nyt jotenkin saa ajatukset sataprosenttisesti Vehkosuolle ja jo ensi syksä ajatellen kotiin palaaminen pehmentyy, kun keittiö odottaa valmiina.

   Poista
 7. Oi että tykkään tuosta kahden eri tapetin ideasta!

  VastaaPoista
 8. Tosi viehättävä keittiö. Tykkää myös tuosta kahden tapetin yhdistelmästä ja tuo vanha tuoli on hieno. Meillä oli aikoinaan hyvin samanlainen, mutta jouduimme luopumaan siitä. Harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jos tuo tuoli onkin sinun vanha. Siinä oli sellainen kiinteä kangasverhoilu, tosi huonokuntoinen, jonka poistin. Piti laittaa uusi tilalle, mutta tuo irrotettava tyyny on toiminut meidän taloudessa paremmin.

   Poista