8.5.2014

Arvoitus ratkeaa

Hei nytpä kekkasin minkä vuoksi en viime kesänä maalannut lattioita, varsinkaan keittiön lattiaa. Ja koska ne alkuajan romanttiset "tää on niin hyväs kunnos, ettei tälle tarvi tehdä mitään", utukuvat ovat haihtuneet, niin syyksi jää se, että keittiön lattiaa käytettiin koko ajan. 

Keskiviikkona kävin hoitamassa Tupen kanssa kanat ja maalasin keittiön lattian kertaalleen. Se saa nyt rauhassa pari päivää kuivua. Pidin keltaisesta, mutten nähnyt enää sen kauneutta ikitahroilta. Lattian tahrojen pakonomainen tuijottelu ja neuroosimainen lakaisu ei ole kivaa, nimim. kokemusta on. Saa nähdä rauhoittavatko valkoiset seinät (harmaat) ja (höyhenen)valkoinen lattia mieltä vai pitääkö harkita vielä niiden pehmustamista.
Minulla – Euroviisuseniorina, joksi voisin kaikkien katseluvuosien jälkeen itseäni tituleerata – on ollut tapana listata omat suosikit, joten tässä tämän vuotiset paremmuusjärjestyksessä:

1. Hollanti - The Common Linnets - Calm After Storm
2. Armenia -  Aram MP3 - Not Alone  
3. Norja - Carl Espen - Silent storm
4. Suomi - Softengine - Something Better *
5. Ruotsi - Sanna Nielsen - Undo
6. Unkari: Kállay Saunders - Running
7. Puola -  Donatan & Cleo - My Słowianie

Vehkosuolle on aika taas avata nettitikkuyhteys, virittää akut ja invertterit valmiuteen. 
Tänään ja lauantaina jännätään.

*En pahastu, jos Suomi voittaa.

12 kommenttia:

 1. Ainakin valaistuu keittö...meillähän oli lakatut lattiat, jotka olivat jo ihan kellastuneet ja maalattiin vaalean harmaaksi ja voi, että tuli ihanat...:)
  Tuo kuivumis juttu vaan olikin se ongelma, kun koko ajan täälläkin asuttiin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä noiden lattioiden kanssa hankalaa, kun pitäisi asua samalla. Meillä on loikittu mm. joka toinen rappu yläkertaan jne.

   Poista
 2. Kirjoitin tähän ensin "ja valkeus tuli". Kuulosti jotenkin uskonnolliselta, joten deletoin pois. Tuli/tulee kyllä tosi nätti lattia. Hauskoja euroviisuiltoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Euroviisuille, jos kukaan yleensäkään niitä katsoo minun lisäksi.

   Olisin ehkä repeillyt tuolle valkeus tulille.

   Poista
 3. Aaaah! Taas yksi valkoiseksi maalattu lattia lisää, näyttää niin hyvältä! Varmaan pakko maalata tämä meidän kaiken kirjava olkkarin lattia valkoiseksi, näitä "mainoksia" on nyt liikaa :) Isäntä sannoo, ettei toimi koirien kanssa, eli olisi kiva saada teidän kokemuksia sitten käytön myötä, varmaan melko samanlaiset käyttöolosuhteet kuin meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Olen kyllä ajatellut tästä valkolattiaisuudesta, että se tulee olemaan kyllä sellainen 10-luvun vitsaus jälkipolville. Mutta nyt sitä kyllä ajattelee jotenkin ajattomana. Eikä sitäpaitsi sisustuksessa seurata muutenkaan mitään yhtä tiettyä trendiä. Tyyli on vapaa - onneksi.

   Poista
  2. Niin vielä siitä koiraystävällisyydestä. Nyt sentä näen mikä on likaa, kun aiempi lattia näytti jatkuvati likaiselta. Meillä on kotona todella kulunut keittiön lattia, mutta se on jotenkin siistimmin kulunut, ei tuollainen kakkanen kun tuo oli. Meillä tummempi harmaa näyttää ainakin KAIKKI liat kotona, mutta koiraihmisenä sitä on tottunut siihen, että siivoaminen on kroonista.

   Poista
  3. Meidän olkkarin lattia on just niin kirjava, ettei liat erotu tai pikemmin se näyttää likaiselta koko ajan... Lattian toinen maalattu kerros on vaalean turkoosi, sekin voisi olla hieno. Arvaas mitä... alan photoshoppaamaan :)

   Poista
 4. Aivan ihana lattia tuli! Onko maalattu ihan a-pohjalla vai jollain sävyllä?
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävynä on "sulka". Pieni harmaan taitto, niin ei ole ihan niin arka ;)

   Poista