28.11.2012

Koti-joulukalenteri

Meidän perhe Kassen (kuvantekohetkellä 6 vuotta) silmin. Mmarini on Mandariini (se keppihevonen).

Aion tehdä blogijoulukalenterin kodista. Hyppään Vehkosuoajatuksista joulukuun ajaksi kotiin eli virallisesti Kotirinteelle ja aion jouluun asti aukoa päivittäin luukkuja ja päätäni Kotirinteen, tuttavallisesti Kodin, vuosista kanssamme nyt ja alusta. Vehkosuo elää tietenkin matkassa mukana, mikäli lumen tulolta enää paikan päälle pääsemme (innokas ja edullinen tienauraaja, työpaikka auki!).

Kotia ei ole valokuvattu tai muullakaan tavoin kuvattu koko viidentoista vuoden yhteisen historiamme aikana melkein ollenkaan. Nyt sen aika on tullut tai ei koskaan. 

9 kommenttia:

 1. Oooon kuvattu ainakin mun toimesta! ;)

  VastaaPoista
 2. P.S. Kiva idea. Odotan innolla mitä tulee kun auot pää.. luukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siitä yleensä hyvä seuraa, kun pään aukomiseen ryhdyn. Oot kuvannu, mutta mitä sä nyt et olis kuvannu.

   Poista
 3. Mielenkiinnolla odotan :) Mietein myös joskos blogiin jonkunlaisen joulukalenterin tekis. Mutta ideointi on vasta vaiheessa ja aika käy vähiin... Katsotaan miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kauhulla ajattelen miten tässä käy. Yrittää pitää tämä suppeana, mutta kattavana, on vaikeaa. Ja valokuvata tähän aikaan vuodesta sisällä ei ole paras mahdollinen idea.

   Poista
 4. Anteeksi, tyhmä kysymys, olet ehkä kirjoittanut asiasta, mutta olen saattanut skipata... eli aiotteko pitää Vehkosuon kakkoskotina vai jossain vaiheessa muuttaa sinne? Kivoja nämä blogijoulukalenterit. Itse olen pitänyt facebookissa kalenteria useampana vuonna, blogissa en ole jaksanut. Ps. Annan sinulle Liebster Blog- tunnustuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitenkään tyhmä kysymys ole. Ei me ainakaan vielä muuteta lähivuosina lähinnä lasten takia. Koti "kylillä" on niin lähellä koulua ja harrastuksia, että ilman autoa pärjää ja lapsilla on mahdolisuus liikkua itsenäisesti myöhemmin. Kesällä otetaan sitten kaikki ilo irti Vehkosuosta. Lisäksi koti on niin itselle tehty, ettei varmasti kukaan ymmärtäisi meidän ratkaisuja.

   Voi kiitos tunnustuksesta, palaan asiaan blogissa :)

   Poista
 5. Joulukalenteria odotellessa :) töissä taasen. Ihana Kaarnan piirustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä sitten soitellut. Taattua meikäläistä käytöstä. Toivottavasti paraneminen etenee hyvin. Iso pala tuli ahukattua tuon kalenterin suhteen, mutta tuleepa tehtyä, kun on jäänyt nuo valokuva-albumitkin täyttämättä jo piiiiitkältä ajanjaksolta.

   Poista