5.4.2013

Puna-Nulkku kotiutuu

Tervetuloa Nuffield Universal Four kotiin. 
Nupsukka on syntynyt 1959-1961 ja hänet on varustettu myöhemmällä iällä Italialaisella sydämellä  (Ferrari?) sekä lasitetulla kopilla. Hän laskeutui kotipihallemme kello 15.45  ja Keimo suoritti neitsytajon pihaan. Kotipihalla asennetaan vielä valot ja sitten hän on valmis siirtymään arvolleen ja kunnolleen sopiviin työtehtäviin Vehkosuolle. 

Monien hyvien ja sympaattiseten nimiehdotusten joukosta huulillemme on lopulta jäänyt pyörimään siskoni Nuffieldistä näppärästi johdettu, lyhyt, ytimekäs ja luultavasti tämän traktorin luonnetta ja ulkonäköä vastaava 
Nulkku.
9 kommenttia:

 1. Tuossa traktorissa on luonnetta! Luin monta postausta putkeen, kun en ole käynyt täällä pitkään aikaan :( Taidan toivoa tuota Olga Temosen kirjaa äitienpäivälahjaksi, sillä näin kasvissyöjänä olisi mahtavaa saada uusia vinkkejä, olen ihan urautunut ruuanlaittaja.

  Mukavaa viikonloppua ja ajokelejä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä koneisiinkin voi kiintyä (ainakin minä). :)

   Olgan kirja on erittäin hyvä äitienpäivälahja. Riittää katseltavaakin paljon. Helposti tosiaan urautuu laittamaan niitä samoja ruokia. Meillä on myös kasvis-kalaruokavalio, mutta ruokaa tulee tehtyä silti monipuolisemmin, kuin liharuokavaliossa. Kasvisruokakaverit on ihan parasta, ruuasta tulee arkisempaa ja tavallisempaa, kun ruoka ei ole mikään erityisnumero.

   Terkkuja teille myös!

   Poista
 2. Voi mahoton! Varokaa vaan, ettei tuon kutsumanimen myötä isäntä saa kylillä uutta lisänimeä... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, luulen, että maine on jo mennyttä valmiiksi. Voi olla, että Keimo saattaisi olla jopa hyvillään lisänimestä, siitä ei koskaan tiedä.

   Poista
 3. Hih, osaan kuvitella teidän "kaupunki"naapurien ajatukset kun Nulkku on ilmestynyt tuohon portin eteen ;): "Nyt ne ovat sitten hankkineet tuommoisen..."
  Upea ilmestys, päästäänkö joskus kyytiin, jos tullaan Vehkosuolle, pojat olisiavt ainakin onnessaan!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, järjestetään ohikulkijoille hämmästelemistä. Miettii, että tarviiko nyt tuollaista 10 metrin pihatietä aurata oikein traktorilla.

   Kyytiin pääsee todellakin! Nyt pitää alkaa hankkia kaikenlaisia lisävarusteita, mm. vanha peräkärri olisi tarpeen.

   Terkkuja ja mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 4. Oijoi, hieno peli ja koppi ja kaikki. Meillä on Fordson Dexta, itse "persoonallisesti" entisöity, ei siitä ole juuri mitään hyötyä, paitsi kun pojalla ei ole mitään muuta laillista kulkuneuvoa, se ajelee kylällä Dextalla. Aiheuttanut paljon iloa, ehkä vihastustakin kyläläisissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fordsonin Dextaa meilläkin arvostettiin etsinnöissä. Kyllä noilla vanhemmilla traktoreilla on tunnearvoa käyttöarvoakin enemmän. Tuolla meidän Nulkulla ei ole papereita, eikä sen kanssa voi ajella kylillä, mikä on harmi sinänsä, koska täällä maalla se kuuluu asiaan. VItsi kun vois käydä vaikka jätskikioskilla.

   Poista
 5. Mainio nimi sympaattisen näkösellä tyypillä. Vähän semmonen, että varo vaan - täältä tulllaan ;)

  VastaaPoista