11.4.2013

Tanskalainen syrjäytyy
Keskiviikon Bonderøven on saanut väistyä Puutarhakeskiviikon tieltä. Harmittaisi enemmän, jos olisi jonkun muun vuoksi syrjäytettynä, mutta kyllä Pernillaakin voin hetken katsella (12 jaksoa).
Toisin kuin Tanskista, Puutarhakeskiviikkoa voi katsoa jälkikäteen Areenalta. 
Jaksot löytyvät täältä.

11 kommenttia:

 1. Tää on ihan mahtava ohjelma! Katsoin eilen. Siinä on niin aito maku ja ne tyypit puhuvat toisilleen niin kotoisasti hattuillen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja se on kivaa, kun asioita tehdään leppoisalla tempolla.

   Poista
 2. Toi on loistava ohjelma! Oon katsonut aina kun muistan ja tajuan (eli valitettavan harvoin). Ainakin joskus se tuli uusintana viikonloppuisin ja silloin yleensä olin töllöttimen ääressä vahingossa oikeaan aikaan.
  Hyvä kun muistutit tosta ohjelmasta, kiitos. Ja hienoa että sen voi katsoa netistä. Todellakin katson läpi kaikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva ohjelma tosiaan. Ja hyvä, kun on vaihtoehtoisia ohjelmia ilman hetivalmiita istutuksia ja nurmikkomattoa.

   Poista
 3. Tulipa vahva dejawu-tunne kun löysin blogisi netistä. Tämähän on talo, jota piipahdimme katsomassa viime kesän skootterireissulla myynti-ilmoituksen perusteella. Nyt ymmärrän miksi tämä talo ei kuitenkaan ollut meidän paikka. Sehän olikin selvästi teidän paikka. No, meidänkin oma paikka löytyi viime syksynä vaikkakin hieman kauempaa. Tällä hetkellä asumme Nastolassa "semimaalla". Toivoisin tulevaisuudessa voivani asua yksinkertaisemmin tasapainossa luonnonkanssa. Kiitos ihanista kirjoituksista ja jään innolla odottamaan kesää ja kuulumisia, miten teidän projekti etenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, hauska jälleennäkeminen varmasti. Ihmettelen vieläkin sitä, miten paikka päätyi lopulta meille, eikä muille katsojille. Ehkä asia on juuri niin kuin sanoit, että se oli selvästi meidän paikka. Kiva, jos jäät seuraamaan ja onnea teidän asunnolle "semimaalla".

   Poista
 4. Tiedätkö, muuten onko jossain kuvia tuosta Tanskalaisen maajussin uudesta kodista? Olisi mukava ollut nähdä sitä vähän sisältäpäin. Miksihän ohjelmaa ei muuten pysty katsomaan netissä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sitä kotia edes alettu vielä tekemään (jos tarkoitat sitä, mikä purettiin?). Yritin vilkuilla uusimpia jaksoja sillä silmällä Bonderövenin omilta sivuilta, mutta ei ainakaan niissä pätkissä viitteitä uudesta. Täytyy nyt katsella ihan ajan kanssa tanskan kielisiä jaksoja, jos sieltä löytyisi. Frak ei taida paljon postailla kuviaan nettiin :)

   Kai tuo nettijulkaisut liittyy johonkin kanavien oikeuksiin. Minusta on tylsää, kun DVD:täkään ei saa edes enlanninkielisellä tekstityksellä. Olen jopa laittanut palautetta sinne sivuille. Höh. Pitää varmasti kirjoittaa Frankille kirje ja lähettää se perinteisellä postilla.

   Poista
  2. Jaa, minä varmaan tarkoitan sitten väliaikaista kotia. Minulta jäi yksi aikakausi katsomatta ja siinä välissä he olivat muuttaneet vanhasta pois. Ajattelin, että tämä on nyt uusi koti. Muistaakseni viimeisessä jaksossa sieltä näytettiin vähän sisätilojakin.

   Poista
  3. Juu juu, kyllä olet oikeassa tuonkin suhteen. Sitä kotia näkee just varmasti siinä välissä eniten, mitä et just ole katsonut. Siinä on muistaakseni mm. joulujakso, jossa paljon kodin sisältä vilauksia. Tykkään kyllä kovasti siitä ja odotan innolla, jos he alkavat joskus rakentaa siihen puretun tilalle. Heillä on myös tosi hieno vanhojen kärrien päälle rakennettu trailerityyppinen piharakennus pienine kaminoineen. Jos tanskan mongerrus ei haittaa, niitä vanhojakin jaksoja voi varmasti vielä katsella Bonderovenin tanskalaisilta sivuilta. :)

   Poista
  4. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä katsomassa :)

   Poista