9.4.2013

Kynä kauniiseen käteen


Mytyssä kolme uutta kanaa, joista yksi saanut jo nimen Hellä. Nahka-Anneli aloitti kurmuutuksen valojen sytyttyä. Kiire oli kertoa kolmosille sellin säännöt. Pallona sitten Pipin kanssa kuljeskeli ja ahtoivat ruokaa nokat täyteen: "Ei jätetä noille kana-aivoille mitään". Zombie-prinsessa kuljeskeli ympäriinsä ("Uih! Älkää! Sulat menee sotkuun. Iih!") ja Tamara kökki munintakolossa haaveilemassa.

Kiitos Johanin kanavankkurille.Keimo otti eilen kynän kauniiseen käteen ja teki listan. Minua nauratti kohta: Ladon oven sovitus traktorille. Vähän kuin morsiusmekkoa sovittamaan menossa. 
Postilaatikossa oli tänään historian ensimmäinen Kouvolan Sanomien tabloidi. En ole lehtiuudistuksen vuoksi muutosvastarintainen, vaikka yleensä olen kaikessa. Nyt mahdumme aamiaispöytään paremmin. 
Stina-kummilta tuli postitse lisää siemeniä. Kannatti haaveilla "ääneen" kehäkukasta. Saamani piti. 
Ja kiva kun on ympärillä samoista asioista innostuneita ihmisiä.

8 kommenttia:

 1. Täällä tuli tänään myös uusi tabloidimuotoinen lehti ja olen myös sen puolestapuhuja nimenomaan koska nyt mahdutaan pöytään paremmin! Hassusti sisältö tuntui kutistuneen myös koska lehden lukeminen ei ollut enää jotenkin niin raskasta kuin edellisen suuremman lehden :)

  Ihana lista! Romanttinen tuo ladon oven sovitus todella, Keijo on siis kiintynyt Nulkkuun :)

  Viime viikonloppuna ompelin sitten lopulta vain puusohvan päällysteen koska päädyin tyylilleni uskollisena tekemään sen vaikeimman kautta: kuviollinen kangas oli kaupasta loppu joten painoin yksivärisen tekeleen perunalla (!!!) ja silitin kangasvärin kauttaaltaan siihen lopuksi kiinni. PLÄÄH! Lopputuloksesta en osaa edes sanoa miellyttääkö se silmää mutta sen on pakko, sen verran aikaa siihen meni :D t. N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on hieno. Kangas on kuin rakas lapsi nyt.
   Missä kuvat?? Mun sähköpostissa?

   Poista
  2. Ei sitä VOI kuvata (tai ainakaan näyttää kuvaa kellekään :D): kerhoaskartelua, tekijänä 34-vuotias! :D :D :D Jätän sen vaikka vetonaulaksi että saan sut ja tanssiopen meille kylään kesällä ;)

   Poista
  3. Näin muuten vasta nyt ton Etlarin jutun teistä, tosi ajatuksia herättävä! Siinä tuli mullekin muutama ihan uusi juttu.

   Poista
  4. Älä nyt viitsi taas olla vaatimaton. Mutta olisi se kyllä paikallaan joskus vierailla teillä. Ehkä jo tällä vuosikymmenellä...? Mäkin luin ton Etlarin uudestaan ja yritin arvata mikä oli se uusi juttu. Ikä? :DDD

   Poista
  5. Heh, no ei mulla tainnut siitäkään ihan tarkkaa kuvaa olla tosiaan, mutta tarkotin että aika vähän ollaan puhuttu Kertun noista alkuvaiheista. Varmaan kun hän on ollut jo vanhempi kun tutustuttiin. Tämä juttu valotti mulle sellasta vaihetta kun ei vielä tunnettu siis ja avasi vanhemman tuntemuksia tilanteessa (vanhemman niinku äidin eikä niinku sun ikä :D). Se ei koskaan oo mun silmiin vaikuttanut sulle vaikealta asialta vaikka varmaan on. Sellasia uusia juttuja.

   Käymään joo, ja jo tänä VUONNA (heitän haasteen :D)!

   Poista
 2. Ai sinnekin tuli tabloid...se on nyt päivän trendi ilmeisesti.

  Mahtava lista, mulla ei ole mitään listaa kevääksi. Kun asuimme omakotitalossa, oli kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tosiaan olla. Mutta nyt tosiaan ymmärrän uudistuksen, vaikka kolme päivää lukeminen onkin ollut vielä aika hapuilevaa ja jostain syystä uutiset ei tunnu näin aluksi niin uskottavilta, kuin vanhasta lehdestä luettuina.

   Listojen tekeminen on aina hauskaa, varsinkin silloin, kun ei voi vielä tehdä mitään. Sitten kun pitäisi alkaa hommiin, listojen tekeminen ei voisi vähempää kiinnostaa. Kuitenkin jälkikäteen on kiva löytää lista ja huomata, että on sitä jotain kuitenkin tullut tehtyä.

   Poista