9.2.2013

Haaveet (osa yksi)

Kiitos Peppi Pikku-ketun puuhamaasta, sain haasteen jo aikaa sitten. Piti käydä Vehkosuolla kuvailemassa, ennen tähän paneutumista. Nyt vihdoin. 

Neljän pikku laatikon aiheita pohdiskellaan osissa.


Vehkosuolla kaikki tapahtuu omalla painollaan ilman paineita. Ne voivat olla haaveita, jotka eivät koskaan toteudu tai toteutuvat pitkällä viiveellä. Kunpa näkymät säilyisivät mielessä mahdollisuuksina, ei velvollisuuksina. 
Tietenkin mielikuviin sisältyy enemmän romantiikkaa, kuin todellisuus on.

Yritän visualisoida näkymiä Pinterestistä nappaamillani kuvilla (llähelle lähdettä pääsee kuvaa klikkaamalla).

Tekstiilit

Pellavaa, puuvillaa, huopaa ja samettia. Värejä saa olla, mutta yleisilme vaalea. Kammariin saa tulla paksuakin, vaikka samettia, mutta makuuhuoneeseen kevyttä. Läpinäkyvät verhot, ehkä virkattu luonnonvalkoinen päiväpeitto.Somistus

Luonnonkukilla, hedelmillä, yrteillä, tyynyillä ja kynttilöillä. Peittoja ja vilttejä sohvan kulmille, tuoleille ja sängyille, joskus pöytäliina piristämään. Koreja ja naulakoita saa olla paljon, mutta ei liian koristeellista. Käyttöesineet ovat osa somistusta. Luonnonmateriaalit.Sohva ja sohvapöytä

Kammarin lattian väri on melko kakan värinen. Se on harmonisesta kaukana.
Mutta kaakeliuuni antaa osviittaa. Näen sohvan samettisena ja vihreänä.
Vanha puinen sohvapöytä on jo olemassa.

Kammari nyt.

Tämä sohvana.
Keittiön sohva on kiva jo. Täkki ja tyynyjä puuttuu vielä. 

Valaisin

Ilman sähköä ne ovat kynttilöitä ja öljylamppuja. Taskulamput ovenpielessä valmiina öisille vessareissuille. Luonnonvaloa käytetään sen sallimissa puitteissa.
Aurinkopaneelit ovat tulevaisuutta.Jatkuu seuraavassa postissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti