24.2.2013

SynttärisuoraIhan hengästyttävä syntymäpäiväsuora takana ja edessä. Tammikuusta juhlinta alkaa ensin Keimon synttäreillä sitten Kepen ja seuraavaksi Kassen. Tähän väliin mahtuu hyvien ystävien, mummin ja siskon synttärit. Kasse on syntynyt ukin nimipäivänä ja Kassen syntymäpäivistä seuraavana päivänä on syntynyt siskon tyttö sekä Keimon veli ja taas tästä päivästä viikon päästä kummityttö.

Lauantaina vietettiin Kassen kahdeksansia synttäreitä sukulais- ja ystäväporukalla (koulukaverien kanssa juhlittiin jo torstaina). Kasse toivoi lahjaksi Afrikan tähteä ja tulihan se sieltä sekin. Päivän päätteeksi synttärisankari oli kovin onnellinen, mutta väsynyt ja hiukan haikean oloinenkin. Lopulta änkesi sylikummisedän syliin, vaikka useita vuosia on ujostellut. 

Ikimuistoisen näistä synttäristä tekee se, että edellä mainitun kummitytön äidin mahassa vauva antoi kovasti merkkejä syntymästä. Innostuimme veikkaamaan vauvan syntymäaikaa porukalla. Veikkaukset kirjattiin oikein paperille. 

Tätä kirjoittaessani joudun karvaasti toteamaan, että oma heitto oli liian optimistinen. 
Eittämättä synttärisuora kuitenkin ruuhkaantuu entisestään.
En kestä tätä jännitystä.


Kuvat Keimo


4 kommenttia:

 1. Kiitos kivoista synttäreistä jotka jäivät mieleen ja onnea vielä Kasse!! ....Ja edelleenkin yhtenä kappaleena. Huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koko yön valvonut listan vieressä ja viivannut nimiä yli. ;)

   Aamutallilla nähdään!

   Poista
 2. Aikamoista synttärimenoa teillä alkuvuosi! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Ainiin, teidän tyttöjen synttärit, Onnea ihan hirveästi kaikille näin jälkikäteen!!!
  En kestä, et Kasse on jo noin iso, justhan se oli ihan kirppu kun oli meillä...Halaukse sinne!

  VastaaPoista