14.6.2013

Maitojuna
Trampoliini on nyt hankittu ja kasattu. Kasse ja Tuppe hyppivät maanantai-illan, tiistaipäivän ja keskiviikkoaamun melkein yhtäjaksoisesti. Boing boing boing. Asiaan kuuluen he halusivat tietenkin myös yöpyä heti ensimmäisenä yönä trampoliinilla varusteinaan pieneksi viruneet makuupussit ja otsalamppu. Keimo veikkasi, että kakka lurahtaa molemmilta housuun jo heti ensimmäisestä rasahduksesta ja maitojuna kutsuu puolen tunnin oleskelun kuluttua. Minä pelkäsin, että he kestävät pidempään ja jännitys käy ylivoimaiseksi vasta yöllä, jolloin väistämättäkin jompi kumpi meistä vanhemmista joutuisi hakemaan kiljuvat ja kauhusta kangistuneet lapset navetasta taloon. 
Kummankaan veikkaus ei osunut sillä matka trampoliinille ja takaisin talolle vei ainoastaan kolme minuuttia. 

Kepe pääsee vasta tänään ensimmäistä kertaa hyppimään. Jännittää hänen reaktionsa.Sisustuksessa tapahtuu pieniä liikkeitä. Irtopäällystin vanhan tuolin kamarin puolelle. Tilaa on liikaa ja huonekaluja liian vähän eikä kolkossa kamarissa oikein kukaan tällä hetkellä mielellään vietä aikaa. Uskon, että tilat täyttyvät ja oikeanlaisia huonekaluja tulee vastaan ajan kuluessa. Teetätin siskon vihjeestä kuusi valokuvaa erittäin huokeaan hintaan ja mukiinmenevään laatuun täällä ja ostin kokeeksi kaksi kehystä, jotka eivät ihan olleet niin tumman ruskeita ja ohuella raamilla, kuin haeskelin, mutta menettelee. 

Unikot kirkuvat pihalla.

P.S. Asetu eturiviin seuraamaan, mitä sarjakuvahahmo Kikkelikissan elämässä tapahtuu. Kaksi ensimmäistä strippiä valmiina, toinen piirtäjän luvalla tässä:

Kikkelikissa: Uimaan siitä
12 kommenttia:

 1. Trampoliini on tosi kiva lasten mielestä. Meillä on ollu monta vuotta ja ehkä nyt alkaa olla innostus jo hiipumaan päin... mutta edelleen siellä hypitään, joskaan ei ihan täyspäiväisesti. Isotkin lapset siellä välillä intoutuu voltteja heittelemään. Tramppa olis tosi hyvä kuntoiluväline itellekin... siellä meinaa ihan pissa lirahtaa housuun hyppiessä, huomaa ettei ole lihaskunto "siellä"kään ihan kondiksessa enää tällä iällä. =) Ja hengästyminen tulee noin minuutissa...

  Kiitos paljon valokuvasuurennos-vinkistä, menen itsekin tilaamaan tuolta! Noi teidän taulut on tosi upeita, aivan ihana toi lasten kuva, ihan menee kylmät väreet kun sitä katsoo. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vastaavanlaisia trampoliinikokemuksia löytyy minultakin. :)

   Kiva, kun tykkäsit kuvista. Nyt en kyllä enää tiedä, minne ne päätyvät, että paikka olisi oikein hyvä ja että laitanko kaikki samaan paikkaan vai erikseen. Teetätin tosiaan ihan ne halvimmat 30x40 kuvat ja hyviä ovat. Toimitus oli myös nopea.

   Poista
 2. Kiitän myös linkkivinkistä, laitoin juuri julisteen tilaukseen :)

  VastaaPoista
 3. Kikkelikissan kikkeli näyttää ihan meidän Kertun hännältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, voisi olla myös töpöhäntä (Pekka-Töpöhöntä) :)

   Poista
 4. Mainiolta vaikuttaa Kikkelikissa, pitääpi seurata.

  Ja trampoliini kyllä on aika mainio keksintö. Kunhan muistaa varovaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, trampoliini on 2000-luvun ensiavun vitsaus. Yritetään pitää turvallisuus mielessä. Onneksi nuo verkot ovat jo astetta verran enemmän turvaa tuomassa.

   Poista
 5. Mieletön paikka trampoliinille!
  Ja voehan kikkelikissa :D voin kuvitella tietyn ikäryhmän (melko laajan) mihin tuo nimi uppoaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tramppa on ihan huippu.
   Kikkelikissa on erään läheisen ihmisen kieroutunutta huumorintajua (joka tietenkin uppoaa myös minuun).

   Poista
 6. Sekä hauskoja, että painavia asioita viime postauksissa! Ei kun muokkaukseen rampalle ja nauttikaa kesätyösiirtolassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nautitaan, sekä työnteosta että sen tuomasta tuloksesta.

   Välillä painavaa ja sitten taas kevyttä. :)

   Poista