9.6.2013

Seinäkukkanen


Kuvat: Keimo
Veto on ollut vähissä viikonloppuna ja mitä luultavammin se johtuu Apulannan musavideon kuvaussessiosta, jossa olimme Keimon kanssa mukana keskiviikkona ja torstaina. Tuukka (Temonen) ohjasi ja kuvasi videon ja voin luvata, että juhannuksena julkaistavassa pätkässä ollaan miehisen herkkupöydän ääressä. 

Kärventelin Vehkosuolla aitatolppia joutessani ja upottelin niitä maahan. Vaikka riukuaitaa on tehty jo mukava siivu, loppuosa on aidattava pelkällä sähköllä (tämä ihan suunnitelman mukaan). Olen vertaillut akkupaimenia, enkä vieläkään ole tullut lopulliseen päätökseen. Aidattavaa on vain 0,34 hehtaaria, joten pienemmälläkin pärjää ja aurinkopaneelilla varustettu malli taitaa olla liian arvokas tähän hätään. Ollia ne kehuvat. Mitäs te?


Vähän nolottaa, en tiedä tätäkään... 


Kun Tuppe ilmoitti menevänsä päikkäreille (jotkut vain ovat sellaisia, että tajuavat, kun on tarve unelle), me Kassen kanssa siivosimme navetan, josta teimme tallin tai tarkemmin ottaen karsinan Iivarille. Karsina ei korkeudelta yllä standardeihin, mutta sen tarkoitus onkin antaa suoja hätätapauksessa (esim. ukkonen, pyörremyrsky, tulva, tulivuoren purkaus, maanjäristys, hyökyaalto, ydinpommi, rutto, meteoriitti, jääkausi, III maailmansota, ufo, auringon sammuminen tai maailmanloppu).Ja kun Tuppe heräsi, siivosimme myös navetan keskiosan, johon aiomme hankkia lähipäivinä trampoliinin. Tanssibaarin tuolit kiertävät seinustaa;  

"Ei ollut Sinikalla kiva ilta eilen. Se jäi taas seinäkukkaseks. Mikä hemmetti siinä on. Se on mun mielestä ihan hyvän näköinen gimma, mutta jostain syystä kundit skagaavat sitä."  
(Urbaani Sanakirja)

Eniten trampoliinia tarvitsee Kepe, jonka maailma vain pienenee pienenemistään ja vain harva omien maneerien ulkopuolella tapahtuva asia herättää hänen kiinnostuksensa. Kepe on aina pitänyt hyppimisestä, 
siksipä "pomppulinna" on nyt paikallaan.
***
P.S. Kaikki mitä olen ikinä koskaan blogissani kirjoittanut ja kuvin esittänyt, on täyttä valetta, sillä totuus paljastuu alla olevasta kuvasta:


:)

6 kommenttia:

 1. Keltainen kukkasi on päivänlilja.

  VastaaPoista
 2. Ooh, tulipa siisti karsina! Iivarilla odottaa siellä tosi kiva kesäpaikka! Ja kyllä on hieno toi tanssibaari. Siellä onkin loistopaikka Kepen trampoliinille. Teidän on varmaan pakko järjestää siellä tanssit jossain vaiheessa. Kukkamekot päälle ja kulmabaari pystyyn! :) Kivat kalusteet ootte löytäneet tohon lounge-tilaan. Ihan teidän näköiset. Ton pöydänkin löytäminen oli varmaan pitkä prosessi.

  VastaaPoista
 3. Tuntuu kyllä noi mun talli- ja laidunhommat siltä, kun leikkisin vaan jotain heppaleikkiä, jotenkin niin epätodellista.

  Mä arvasin, että huomaat kalusteisiin käytetyn ajan ja vaivan, rahasta puhumattakaan. Kiitos kehuista!

  VastaaPoista
 4. Lepposa baari teillä ja hyvä, että sille on käyttöä. Raskas työ jne. On se kiva sitten rentoutua päivän päätteeksi kauniissa miljöössä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin. Ja tavallaan kiva, kun on tuollainen paikka, jota vieraille kehtaa esitellä. Vähän niinku sali. :D

   Poista