4.9.2013

En lahja (lahjan lahjor lahjorna)Sain Olgalta synttärilahjaksi lehden, "se selviää sitten" -saatteella. Ehdin jo kerran kiittää väärästä lehdestä ennenkuin postilaatikkoon tipahti kirjekuoressa Gård&Torp-lehti. Minulle ihan uusi tuttavuus, mutta rakkautta ensisilmäyksellä. Sattumalta uudessa numerossa oli artikkeli riukuaidan rakentamisesta ja aurinkopaneeleista. Ihan nappi. 
Kiitos vielä Ossu. 

Toinenkin ilahduttava posti saapui laatikkoon. Postitin Vehkosuon akilleijaa Nonnalle apinalandiaan ja sain paluupostissa Kärpässienikaupan laventelintuoksuiseln pilven. Niin minun näköinen tuokin, kiitos!


12 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia! Tuo aita ja se kamina.. oi, oi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vaan kuinka kivoja. Lehti painottaa perinteiden vaalimista. Suosittelen, jos liikut joskus isoilla lehtiapajilla.

   Poista
 2. Muutkin siis tekevät tuota. Mä olen päässyt jo eroon, mutta nyt se pompsahti taas pintaan. Pakkomielle, -miellen, -miellar, -miellarna.

  PS. Hyvää syntymäpäivää ilmeisesti. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se taipuu noin tuo pakkomielle, en olisi muistanut :D

   Synttärit meni jo elokuussa, mutta kiitos vaan.

   T:Vanha muija muijan muijor muijorna.

   Poista
 3. Heippa! Löysin blogiisi tänään ensi kertaa, kaunis ja aidon elämän makuinen blogi :) Tulen ehdottomasti jatkossakin kylään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jenni. Vitsin kiva, kun löysit tänne ja tervetuloa!

   Poista
 4. Oletkos muuten lukenut Kloka hem -nimistä lehteä? Ekologista asumista. Viime numerossa muutama ihana torppa esittelyssä. Suosittelen. Ja myös tuolla paremmalla kielellä...

  ps. Kiva kiva kiva, jos kirje ilahdutti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin viime syksynä Kloka hem lehden, just kun oltiin tehty Vehkosuosta kaupat ja kun siinä oli vaihtoehtoenergiamuodoista juttu ja omavaraisesti elävästä perheestä. Se on ollut vuoden autossa se lehti ja olen sitä tavannut aina uudestaan, kun olen istunut repsikassa pitkiä matkoja. Tänä kesänä siirsin sen huussilukemiseksi. Hyvän oloinen lehti sekin.

   Kiitos vielä. Laventeli on niin ihanan mummoa.

   Poista
 5. Onpa kivan näköinen lehti. En ole koskaan lukenutkaan.

  Minulla on sinulle blogissani tunnustus! (Ja saat kyllä vaikka siihen haasteeseenkin vastata, vaikka en sinua siinä nimennytkään.)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon (jälkijunassa)!!!! Kuulostaa ihanilta synttäreiltä aiemman postauksesi jutut! Mulla oli tässä välissä keittiöremontin, hieman muunkin remontin ja kesäloman mittainen atk-tauko, nyt alan nautiskelemaan kaikista sillä aikaa tulleista postauksistasi :D

  Keittiöremppa kyllä kannatti kaikkine haasteineen...auto hajosi juuri sinä päivänä kun olisi pitänyt hakea laattaa, valoja ja pistorasioita ja talon vanhat sähköt tekivät oman lisänsä. Onneksi kahvia osaan keittää edelleen (vanha keitin :D), muuten on vielä aika opettelua kaikki kokkaaminen, ja aluksi ei oikein uskaltanut tehdä mitään ettei vaan tule naarmuja :D

  Onpa ihanan näköinen lehti, mulle myös aivan uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
 7. Taas täällä :) Blogissani on sinulle haaste.

  VastaaPoista
 8. Hyvä että otit riskin ja rakastuit ruotsalaiseen. Lukuhetkiä, mussukka!

  VastaaPoista