2.5.2013

Patti ja lakki
Iivarilla on poistettu pieni patti sään (säkä) tuntumasta, jonka vuoksi liikuntaa suoritetaan ilman ratsastajaa maasta käsin ohjaamalla ainakin viikon ajan. Vapunpäivänä liinajuoksutuksen jälkeen Iivari ja Olgan tamma Elho pääsivät revittelemään kaksistaan kentällä höyryjä pois. Lopuksi lihashuoltoa jatkettiin nautinnollisella piehtaroinnilla.

"Hei onko ihan pakko..." (kuvat yllä Keimo)


Vappuaattona meillä oli kylässä Olgan perhe. Oleskelua, syömistä ja saunomista, kuten kuuluukin. 
Missähän minun ylioppilaslakki on? 

 Vapunpäivänä olimme jo kolmatta tai neljättä kertaa Sääskjärven kyläyhdistyksen järjestämässä Lasten vappuriehassa vanhalla kyläkoululla. Paikalla on tarjolla pomppulinna, munkkeja, kahvia, popcorneja, karkkia, limskaa ja ongintaa. Ja mikä mukavinta, pukeutuminen on sallittua ja jopa suositeltavaa.

Kävimme vielä päivän päätteeksi Vehkosuolla. Silta oli paikallaan ja kesti ylityksen (minulla rystyset valkoisena). Kiertelimme pihalla ja metsissä ihmettelemässä ympäristöä. Odottavien töiden määrä ylittää mukavuusalueen ja ainoastaan ajan puute aiheuttaa epämieluisan riittämättömyyden tunteen. Tiedämme Keimon kanssa molemmat, että suorittamiseen ei ole syytä, mutta jotkut asiat on tehtävä nyt eikä sitten kun siltä tuntuu. Onnellisuuden ja ahdistuneisuuden tunteet ovat lähekkäin, mutta niinhän ne elämässä on.

Kissoja ja koiria vappuaattona.
Tässäpä Peppi Pitkätossulahopsulaheisulahopsansaa.

Lopuksi huomio blogiin. Tätä kirjoittaessa kävijämäärä lähestyy 40 000 ja jäseniäkin on putkahtanut tasaiseen tahtiin yhteensä jo viisikymmentä. Onpa hieno juttu.
 Olen myös saanut kaksi huomionosoitusta Mummonmökkielämän Tuomikilta ja Metsäkukkien Minnalta New Blog Love -tunnustuksen muodossa. Kiitos!

Tunnustuksen ideana on, että kiitetään tunnustuksen antajaa. Annetaan tunnustus eteenpäin viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa (sekä tietenkin kerrotaan asiasta heille kommenttina heidän blogissaan). Täten autamme toisiamme kenties saamaan uusia lukijoita sekä tietenkin lukijoita uusien blogilöytöjen saamisessa

 Heitän tämän sydämellä seuraaville: 

5 kommenttia:

 1. Voi mikä suloinen heppa! Mä en tiedä, miksi mua aina itketää kun näen hevosia. En voi esimerkiksi ollenkaan katsoa esteratsastuskilpailuja telkkarista =).
  Kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama juttu, älä välitä. Varsinkin suomenhevosia kun näen työtä tekemässä.

   Poista
 2. Ihana heppa! Voi kun joskus saiskin oman...

  Mä heittäisin nyt kanssa Peppi Pitkätossua haasteella, joka löytyy blogistani. =)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset tunnustuksesta! Hevoset on niin uljaita ja hienoja eläimiä. Meillä jäi vappupippalot tällä kertaa väliin (laiskuus....) On ollut kyllä hauska tapahtuma. :)

  VastaaPoista
 4. Tulee niin hyvä fiilis kun näkee suomenhevosia. Niissä on kyllä sitä jotain.

  Hienoa, että on tuollaisia aktiivisia kyläyhdistyksiä!

  VastaaPoista