14.11.2013

Arjen ylellisyys




Sain ensimmäistä kertaa blogin ansiosta  näytteitä, enkä tiedä miten päin olisin. 
Ajattelin ensin esittää vaatimatonta, mutta kun olo ei ole sellainen, iloitsen niistä avoimesti. 
Halusin ottaa Weranna's Warehouse-sisustuskaupan mainoksen blogin sivupalkkiin, koska se edustaa ja myy minun makuun sopivalla ideologialla, materiaaleilla ja estetiikalla. Saamani näytteet; villainen torkkupeitto, huopatossut ja pärekori ovat meidän kylmeneviin V-suo viikonloppuihin niin tarpeelliset, että oikein harmittaa ottaa ne saman tien kulutukseen. Mutta kyllä nämä kulutusta kestävät. Torkkupeitto valuu pehmeänä villan painosta päälle (aiheuttaa jumiutumista sohvalle). Tossut ovat napakat, istuvat paljaaseen jalkaan kutittamatta ja unohdan niiden olemassaolon nopeasti (eivät mahdu puukenkiin, kokeilin). Pärekorille olisi eniten käyttöä puunkannossa, mutta en halua sitä heti niin arkipäiväistää (kiikutin ulkovessassa kostuneet Lantlivit turvaan).

Weranna's luonnehtii toimintaansa näin:

Werannas Warehouse on hyvänmielen sisustusputiikki hänelle, joka rakastaa kauniita asioita ja haluaa muistaa esineestä jotain muutakin kuin ostospaikan. Valikoima koostuu aarteista, jotka ihastuttavat tarinallaan. Tuotteet ovat reiluja ja kestäviä, laadukkaita käsitöitä, joiden valmistaminen auttaa tai ilahduttaa tekijäänsä.

Werannas toimii seuraavien periaatteiden mukaan:
- Arvostetaan käsintehtyä
- Kunnioitetaan luonnonmateriaaleja
- Vaaditaan, että tuotteet valmistetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti
- Tuetaan naisten asemaa ja työllistymistä joka poulella maailmaa
- Vältetään väärintekemistä kaikissa muodoissaan.

Totta tosiaan, liikutuin, kun luin torkkupeiton lapusta:

 This item was knitted by 
Ziwani

Tulee tunne, että haluaisin yhdeksi naisjäseneksi heidän kenialaiseen maalaisyhteisöönsä, korjaamaan ja käsittelemään villaa, josta lopulta neulotaan muun muassa tämä minun torkkupeitto. 

"He ovat erittäin hyviä työssään ja RAKASTAVAT sitä, mitä tekevät. Alueella kuuluva puheensorina ja nauru kertoo kaiken."

Toivon sydämeni pohjasta, että näin on.





Hyvää torstaita.

15 kommenttia:

  1. Voi ihanuus huopatossut...kelpais kyllä minullekkin...ja tuo pärekori...upeita...kannattaakin olla hyvillään ja vähän tuuletella....:)

    VastaaPoista
  2. Onnea ekoista näytteistä ja on kyllä todellakin ihan teidän näköisiä! Äääk, miten ihania tuotteita siinä kaupassa on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan niin. Jotenkin tosi kivan askeettisia juttuja minun makuun ainakin.

      Poista
  3. Ihania tuotteita!
    Tuollaista mainostamista minäkin voisin tehdä. Sain kesällä kutsun Indiedaysiin mutta ehei, ei ollu minun juttu. En todellakaan halua henkkamaukan tai mitälienee mainoksia blogiini. Miten päädyit tuohon mainokseen - muistan, että aiemmin joskus kerroit että olet liittynyt johonkin, mikä se oli...? Sellanen siis mistä voi vähän niin kuin itse valita mitä mainostaa. Kiinnostaisi muakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Heli. Täältä postauksesta löytyy tietoa minun käyttämästä mainosvälittäjästä. http://vehkosuo.blogspot.fi/2013/03/lankesin-mainonnan-suohon.html?m=1

      Poista
  4. Ihania lahjanne ja hyvä tietää tuollaisesta kaupasta. Eli mainos osui ja upposi. Ja ihanaa meininkiä taas postauskaupalla, tsemppiä loppukurakauteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Weranna'sin sivuilla on ihan tunnelmallista, vaikkei ostaisikaan mitään.

      Kiitos, samoin tsempit sinne. Sää muuttuu tunnelmasta toiseen täällä Suomessa.

      Poista
  5. Voi teitä, miten herttaisesti kylki kyljessä ;) Villavilttiä olen itsekin juuri etsiskellyt, aion tulevana talvena päästä nauttimaan kaakaota katsellen Saimaata, paras paikka siihen on aika hyinen lasitettu parveke. Tossut jo hommasinkin tarkoitusta varten :)
    Tuppe on muuten ihan sun näkönen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parvekkeelta tähystelty Saimaa kuulostaa just niin kivalta, kun se varmasti on. Parvekkeet on muutenkin ihan oma maailmansa, kaikki ei vaan osaa hyödyntää niitä niin paljon, kuin olisi mahdollista.

      Tupesta on tosiaan sanottu, että minun näköinen. Kasse sitten Keimoa enemmän. :)

      Poista
  6. Oi että kun on tunnelmallista! Kahlasin tätä blogia melkein alkuun ja haaveeni vanhasta talosta maaseudun rauhassa vain voimistuivat. Milläköhän konstilla saat melkein sähköttömän elämän kuulostamaan siltä oikealta vaihtoehdolta? Niin kaunis blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan älyttömästi. Luin viestisi täältä jo heti, kun kirjoitit, mutta nyt vasta pääsin koneelle (puhelimella on niin kauheaa kirjoittaa).
      Tosi kiva kuulla, jos sähkötön ja askeettinen elämä kuulostaa oikealta, siltä se tuntuukin tietyin varauksin. Koska se on meille vaihtoehto, siitä ei tule toivottavasti suorittamisluonteinen asia.

      Kiva, kun luit, toivottavasti pysyt lukijana.

      Poista
    2. Joo, puhelimella on kauhea kirjoittaa. Niin monesti olen lähettänyt kommentin jonnekkin ei-minnekkään kun puhelimella yrittää. Kyllä ajattelin lukijana pysyä!

      Poista
  7. Tämä blogi on niin inspiroiva, ihana ja koukuttava!

    Ajattelin pitkästä aikaa tulla katselemaan mitä perheenne on vehkasuolla touhuillut ja niinhän siinä kävi, että kolme tuntia(!) tässä vierähti kuin siivillä, kun aloitin vanhojen postauksien selailun.

    Kiitos elämänmakuisista kirjoituksista ja ihanaa joulunodotusta perheellenne! :)

    -Maikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin imarreltu, että joku jaksaa niin pitkään viettää tämän blogin parissa. Tämän postauksen aiheesta poiketen, en saa kirjoittamisesta rahallista korvausta, mutta sitä tärkeämpää onkin saada sinunlaisilta lukijoilta palautetta. Se on minulle suuri kannustin. Kiitos siitä ja valoa pimeyteen sinne myös :)

      Poista