14.12.2013

Tanssisali - Kouvolatalo (14.)
Sipi hyppäsi kyytiini Kouvola-talolle torstain nykytanssin treeneihin. Kouvola-talon tanssisalissa minulla on ollut viikottaiset, joskus usemmankin kerran viikossa, treenit jo viitisentoista vuotta. Välissä on ollut luonnollisesti vauvamahan kasvattelutaukoja. Kouvolalaiset ovat aktivoituneet tanssimaan ja tarjonta on kovasti kasvanut vuosien saatossa. Nykytanssin ryhmässä meitä "vanhempia" oppilaita on enää muutama hassu ja ikäkuilu uusien oppilaiden välillä joka vuosi syvempi. Milloinhan sitä tajuaa olevansa liian fossiili?

Pitkään tanssinopettajanani oli ystäväni ja Kouvolan Tanssikoulun perustaja Piia Koskela ja hänen jäätyään äitiyslomalle opena on ollut Riikka-Liisa Kuoppa (tanssikoulu Studio Dance Pit:in perustaja ja vastaava opettaja). 


Tänään ja huomenna on Studio Dance Pit:in joulunäytökset Kouvola-talon Simelius-salissa.


Voih, loppuunmyyty.
Simelius-sali
 Pilvi ja Riksu (Riikka-Liisa), Studio Dance Pitin opettajia.

Kouvola-talo

* Kouvola-talon on suunnitellut arkkitehti Erkki Valovirta
* Rakennettu kahdessa osassa vuosina 1982 ja 1987
* Talossa on 84 kulmaa
*Kuuluu osana Kouvolan museokortteliin, jossa on erikoismuseoita ja käsityöyrittäjiä
3 kommenttia:

 1. Siis hetkinen, onko siellä noin paljon lunta kuin tossa viimisessä kuvassa? Hyvä toi eka kuva! Mut hei missä on Sipi? En näe sitä! P.S. Hyvä vaan että pysyt noissa treeneissä. Sä menet ihan kakskymppisestä, vaikka ymmärrän että henkinen kuilu voi tuntua välillä isolta. Sitten kun rollaattorin tai kepin kanssa on jo vaikeuksia tanssia niin sitten voi olla että saatat olla liian fossiili. ;)

  Hyviä esityksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sipi kurkkii alimmaisen kuvan reunassa. Ja ei täällä nyt enää ole lunta. Torstaina oli.
   Kiitos taas tsempistä, en mä tajuukaan vielä poistua. Mutta tajuan, että muita saattaa jo kohta ärsyttää seniilin kimpoileminen.

   Poista
 2. ai pilvi opettaa tuolla nykyään?!? en tiennytkään! kerro terveisiä ;)

  ei ku eiks se mee niin ett sitä vanhinta ja sen kokemusta arvostetaan... :)

  VastaaPoista