15.12.2013

Veturi (15.)Kauppakeskus Veturi on lähin ostoskeskuksemme, eikä ollenkaan hassumpi. Monta kauppaa yhden katon alla tuntuu harvoin käytynä ylelliseltä. Kauppakeskuksessa on elokuvateatteri, jonka perustajilla on maailman paras pieni elokuvateatteri myös Kuusankoskella (Studio 123).

 Shoppailu itsessään ei ole minun juttu, mutta Veturissa käynti on silloin tällöin kiva ohjelmanumero.
Veturin infosivuilla sanotaan että: 

"Kauppakeskus Veturi on rakennettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Maalämmön ja kaupan lauhdelämpöjen hyödyntäminen lämmmityksessä, tehokkaasti järjestetyt kierrätysastiat, valaistuksessa käytettävät led-valot sekä sähköautojen latauspisteet kauppakeskuksen pihalla ovat vain muutamia käytännön esimerkkejä kestävän kehityksen eteen tehdystä työstä."


Kaupakeskus Veturin pihalla lasivitriinissä Tk3 höyryveturi (1154, valmistusvuosi 1949) tuttavallisemmin Pikku-Jumbo.5 kommenttia:

 1. Veturi on meidän pakkopysähdyspaikkamme joka kerta, kun ajamme Helsinkiin Sulon kanssa. Sulo haahuilee kaikki mahdolliset kaupat läpi. Minä kiukuttelen.

  Viimeksi olimme menossa Helsinkiin teatteriin ja oli jo vähän aikataulua. Sulo halusi lähteä ostamaan farkkujen kansas pidettävän pikkutakin Dressmannista. Sanoin, että laitan kännykän ajastimen päälle, 15 minuttiia eikä yhtään kauempaa. Sulo teki ennätyksen. Kaksi T-paitaa ja pikkutakki muutamassa minuutissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Hyvä juttu toi ajastin. Tuolla Veturissa käyn mieluusti Tigerissä ostamassa puisia lastoja (siis niitä keittiövälineitä), teetä, kynttilöitä ja muita tarpeellisia pikkuesineitä. Veturi on muutenkin kyllä kiva, jos ostoskeskus voi olla, koska siellä on väljä liikkua.

   Poista
 2. Totta Kuusaan Studio 123 ON maailman paras elokuvateatteri!

  VastaaPoista