20.12.2013

Urheilu ja Kone (20.)Suurin osa ihmisistä on sitä mieltä, että pienten paikkakuntien erikoisliikkeet rikastuttavat katukuvaa. Liikkeiden lakkauttamisia harmitellaan, vaikkei kyseisen afäärin palveluita olla koskaan edes käytetty. 
Mikä sitten takaisi pienten liikkeiden säilymisen? 
Lähikaupan valttikortti ei ole enää se, että se on lähellä, koska nykyihminen liikkuu sujuvasti suuriin marketteihin ja netistä tilluuttamalla tavara pötkähtää suoraan kotiovelle tai lähimpään postiin. Harvoin pikkuliikkeiden valttina on myöskään monipuolisempi tarjonta tai halvemmat hinnat. Pienten erikoisliikkeiden ovia auotaan ehkä kotipaikkahengessä tai nostalgian tunnoissa, mutta kumpikaan edellämainituista ei takaa vakituista asiakassuhdetta. Sen sijaan, kassavirta lisääntyy ja positiivisten kokemusten puskaradio laulaa silloin kun asiakkaalle on jäänyt asioinnista mielikuva, että iästä, statuksesta ja suoritetun oston summasta huolimatta, käyntiä on arvostettu. 

Vastuu on yhtälailla kauppiaalla ja myyjällä kuin myös asiakkaalla. 
Kummankaan osapuolen ei tulisi pitää toista itsestäänselvänä.


Arvostan olemassaoloasi, arvostatko sinä minun?

Kausalan Urheilu ja Koneliike Oy, Kauppalankatu 12, Kausala.2 kommenttia:

  1. Itse asiassa se on pyörä joka on katkaistu keskeltä ja kiinnitetty kumpikin osa eri päähän kauppaa! Ja voin suositella tätä kauppaa! Osaavaa henkilökuntaa! :)

    VastaaPoista