22.12.2012

Kahdeskymmenestoka luukku


Eteinen, kuisti tai ruokahuone
Rakkaalla huoneella on monta nimeä. 
Tämä huone valmistui viimeisenä (jos ei tyhjää tilaa lasketa). Kaksi vuotta lattiana oli hiekkaa ja epämääräisiä levyjä ja kolmisen vuotta pelkkä betoni. Sitten viimein toteutettiin tiililattia. Voi että olen ollut tyytyväinen tähän huoneeseen, vaikka tämä onkin talon epäenergiataloudellisin. 
Lattialämmitys ja yksi ovi ulos - auh, pisto omaantuntoon. 
Kesällä ovi on aina auki, että sisällä voi olla melkein ulkona.

Voi niitä aikoja.
Olisko tämmönen?
Tulisijatiili saneerauslaastin päälle. Saumoissa lattialämmityslämpökaapeli.
Kuvat: Keimo

4 kommenttia:

 1. Ai että toi kuisti on IHANA!!!! Harmi ettei kerrostalokämppään saa millään rakennettua tollasta! :) Koko joulukalenteriosio menee meillä sitten-joskus-kun-meilläkin-on-oma-talo -kansioon inspiraatioksi, kaikki on niiiiin kaunista. Herätit mussa nyt taas sen talokuumeen ;) Toisko pukki? :D t. N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään just ajeltiin tuolla maaseudulla ja katseltiin niitä autioita taloja, joita katseltiin vuosi sitten sillä silmällä. Löytyisipä niille kaikille uudet omistajat, jotta niidenkin elämä jatkuisi. Aina kannattaa toivoa joululahjaksi, joskus voi toteutua.

   Poista
 2. Samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa, ihana kuisti! Siellä on vietetty tunnelmallisia juhlia :) ainakin yhdet ja te varmaan monet muutkin. Valo on varmasti suuri tekijä tunnelmassa, mitä enemmän sitä on sen parempi.
  Kohta laitan kaupan ovet kiinni ja lähden ryysimään muun kansan mukana ruokakauppaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi pitää niitä juhlia enenmmän. Ehkä joskus sitten. Tuon kuistin takia olen hiukan mustasukkainen Vehkosuolle. Jos se vie kaiken huomion, kukan sitten kuistilla enää. Tämä joulu ollaan kuitenkin päätetty viettää vielä kotona ja kuisti on sen keskiö.

   Toivottavasti selvisit kaupoista. Menen huomenna vaan ihan pikkukauppaan ja se on siinä.

   Poista