27.12.2012

Kriisi


Tuli hienoinen joulublogiähky. Burb.

Päivitin tänään puhelinliittymän. En muista kuinka vanha nykyinen on, mutta sen verran kuitenkin, että "paketin" todellista sisältöä ei edes asiakaspalvelun poika enää tiennyt. Minulle on tarjoutunut mahdollisuus siirtyä älypuhelinaikaan, mutta olen, kuten aina, ennakkoluuloinen. Sillä puhelin pitää ladata vain kerran viikossa, torkkukytkin tulee löytyä silmät kiinni ja minun on pystyttävä lähettämään tekstiviesti hanskat kädessä. 

Olen kriisissä. 
Onneksi löysin marketista kirjapoistoista Antti Hyryn Uuni -kirjan. Rauhoittelen itseäni sillä.

Menin metsään ratsastamaan, sillä siellä kuulen omatkin ajatukset. Usein on aika hiljaista.12 kommenttia:

 1. Onko nyt siis uus puhelin vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä. Tai on, muttei käytössä. Keimolla on uusi ja sen oma jää ylimääräiseksi. Jouduin tilaamaan uuden sirukortin tätä varten ja kun otan sen käyttöön, se on vanhalle puhelimelle hyvästi. En voi palata, jos alkaa kaduttaa (on niitä kuulemma jotain adaptereita).

   Poista
 2. Älypuhelimet on kivoja, älä ahistu. :) Minkä se Keijo hankki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokia E75 tarjolla. Ä

   Poista
  2. En ahistu, mut ku hanskat kädessä ei silti voi lähettää viestiä yms. On epäkäytännöllinen minun tarpeisiin. Enkä tiedä mitä sillä on, toinen älypuhelin (siinä on sellainen omenan kuva:))?!

   Poista
 3. Onko tuolla heposellasi tuo korvahuppu äänien takia? Jos, niin auttaako? T. Kukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin joskus tuulisen sään takia ja siihen on jääneet, maastosuitsiin :) Ei varmasti ole oikeesti hyötyä, mutta minulla on tapana vähän juuttua tapoihin. Täytyis laittaa oikeat tupot korviin ja paksu (ravi) huppu, jos haluaa äänieristystä.

   Just kun olin ottanut ton kuvan, lintu lähti jalkojen juuresta ja tuli äkkilähtö. :/ Jonkin verran säpsy ja tuijottelija muutenkin tuo Iivari.

   Poista
 4. sun pitää hankkii sellaset hanskat, joilla voi kirjottaa tekstareita. Muistaakseni löytyy ratsastushanskoina, et tavallisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...mä tiedän. Onhan tässä kyse osittain periaatteesta, että ennen oli kaikki paremmin.

   Poista
 5. Ai kun ihania hepokuvia, ja mun mielestä juuri niin passelisti joulun aikaan sopivia. Kun olin pieni, mun ukilla oli hevosia ja jouluun kuului aina rekiajelu. Ja vasta nyt vanhempana ymmärtää ettei se kuulukaan jouluun ihan kaikilla eikä minullakaan ikuisesti ja kuinka hienoja juttuja tollaset on! :) Muistan sen tunnelman vieläkin! Mukavaa vuoden aloitusta sulle sekä heposelle!!! t. N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, hevoset ja joulunaika. Niissä on jotain niin mieleenpainuvaa. Terkkuja sinne ja tsemppiä alkuvuoden työhommiin.

   Poista