3.12.2012

Kolmas luukkuPortti.
Ennen ensimmäistäkään remppaa sisätiloissa, pihalle oli koirien vuoksi tehtävä aita ja portti. Piha on kooltaan 1150m2 ja aita kulkee ympäri tontin. Tolpat on istutettu melko syvään betoniköntin kera. Osa etupihan aidasta on korvattu sittemmin puisella säleikköaidalla ja sisäpuolelle on istutettu orapihlajaa puolen pihan verran (kun kerta sain 50 tainta puoli-ilmaiseksi). Alkuperäinen portti on vaihtunut auton mentävään leveään porttiin, josta käytössä on enimmäkseen vain toinen puoli. Uusikin portti on ollut 7-8 vuotta käytössä. Ikä näkyy. 

Eka portti
Aita on vain reilun metrin, joten ei tarvitse olla kovinkaan moinen aitoja, jotta yli pääsee. Tämän vuoksi minut näkee usein ryntäilemässä liikenteen seassa säädyttömissä asuissa karkulaisten perässä huudellen"Pööööpiiii" ja "Eeeevaaa". Nyökkäilen tien varressa koululaisia kyyditseville vanhemmille samalla huomenia ja hyviä päiviä.


Vaikkei aidoissa olekaan pysynyt yksikään koiristamme – kaksi meni yli, kolmas alta ja neljäs taas yli – on aita lasten kanssa ollut vilkkaan autotien kupeessa tervetullut.

Ja taas minä piirsin ja Keimo toteutti Vehkosuollekin tuli talvi. Eipä tarvitse enää manita, että kylmä oli tullut sisälle asti. Peruskaavalla mentiin eli lämmitystä, saunomista lasten nukahdettua ja taas lämmitystä. 
Lapset vaihtoivat pyörät liukureihin ja viihtyivät taas tunteja pihalla. 
Illalla kuuntelimme huvittuneena radiosta toiverunoja (ostin sen törkeän kalliin radion) ja nukahdimme kuunnelmaa kuunnellen. 
Kävipä meillä sunnuntaina vieraitakin jäädyttämässä varpaansa tunnottomaksi. 


Ehdin maalata neliön verran kattoa ja Keimo suihkaisi Porin-Mattiin maalikerroksen mustaa kuumankestomaalia. 


4 kommenttia:

 1. Moikka Tessa!!! Ai kun ihanaa (!!!) että laitat tänne myös teidän kodista juttuja. Tilasin jo mieheltä että nikkaroisi tollasen tv-kaapin meillekin, muun muassa tästä se on nimittäin kuullut ennenkin ;) Tuskin maltan odottaa jatkoa..! t. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kun tulit taas virtuaalikylään! Näkeeköhän sitä enää ihmisiä oikeasti ollenkaan. Kai nyt sentään.

   Täällä kaikki näyttää niin sujuvalta, vaikka kyllä meilläkin asiat kestää. Mutta jälkikäteen olen aina todella onnellinen tuloksesta. Keimohan ei ole koskaan (ehkä salaa) tyytyväinen omiin töihinsä.

   Terkkuja teille!

   Poista
 2. Joo, voitais kyllä järkätä joku ilta että käytäis porukalla jossain syömässä tms, olis kiva nähdä ihan oikeestikin (ei tää oo ihan sama kuitenkaan tää virtuaalinäkyily)! :)

  Keimolle terveisiä että mä olin aivan todella vaikuttunut sen töistä teillä käydessäni ;D Mikä noita miehiä vaivaa ettei omaan työhön voi olla tyytyväinen, meilläkin täällä mesoaa yksi jakkaran päällystänyt että sekin pitäisi purkaa ja tehdä uusiksi :=0 t. N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapaaminen kyllä. Tanssinopeakin ikävä.

   Noi miehet ehkä haluaa vaan huomiota. Ne on kieroja tietämättään.

   Poista